Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Nyppii 1

Vaimolleni soitti jokin aika sitten DNA:n asioissa myyjä, joka tarjosi kännykäksi Huawei Honor yhdeksää vaimoni iPhone nelosen tilalle. Asioiden hoitaminen läppärin ja kännykän välillä olisi yhtä sujuvaa kuin ennenkin.

Selvittelin millainen luuri on kyseessä. Hyvältä vaikutti. Erinomaiset ominaisuudet kohtuullisella hinnalla.

Honor 9 tilattiin. Joku osasi siirtää tietoja vanhasta luurista uuteen.

Vaimoni ei kuitenkaan pitänyt uudesta kännykästään. Se on hänestä liian iso. Navigointikin poikkeaa jonkin verran iPhonesta.

Huawein kamera vaikuttaa oikein hyvältä. Emme kuitenkaan onnistuneet siirtämään kuvia läppärille. Tietokone ei tunnista luuria. Finderissä (Macbookin tiedostohallinta) tosin näkyy teksti My CDROM. Se sisältää kolme kansiota Anroidfiletransfer.dmg, Document ja Volumeicon.icns. Ensimmäinen kuulosti lupaavalta, kuvat jäivät siirtymättä.

Kerran taisin onnistua jotakin siirtämään, mutta en muista miten.

Päätimme vaihtaa luureja. Vaimoni sai minun iPhone neloseni. Arvelimme, että minulla on enemmän kärsivällisyyttä värkätä Honorin parissa.

Vein molemmat kännykät DNA-liikkeeseen ja pyysin siirtämään tiedot kumpaakin suuntaan. Kaveri alkoi hommiin. Odottelin mutta lähdin sitten asioille. Kun palasin, äskeinen kaveri oli jo lähtenyt, mutta toinen luovutti kännykät. Hän vaihtoi myös SIM-kortit.

Valitettavasti minulla on nyt uudessa kännykässäni meidän molempien valokuvat ja yhteystiedot, mutta vaimollani vain minun. Yhteystietoja on niin paljon, ettei niitä viitsi käsin siirtää. On noissa vielä muutakin säätämistä.

Menin tänään uudestaan DNA-liikkeeseen, mutta siitä myöhemmin.



 







Ei kommentteja: