Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Huraa huraa!

Nyt näyttää valoisammalta.

Tohinaa on riittänyt tällekin päivälle. Paikalla on käynyt kolmen remonttiyrityksen edustajat ja yksi parvekelasimyyjä. Maalarimmekin piipahti.

AsBestMen hoiti hommansa nopeasti ja pätevästi. Tomas Windahl ja Mika Vihervirta kävivät eilen näytteenottovierailulla. Tänään sain puhelimitse vapauttavan tiedon, että asbestia ei löytynyt, ja raporttikin tuli jo päivällä sähköpostiini.

Vielä tässä projektissa kuitenkin riittää vääntämistä. Tällainen junailu on ihan mukavaa, mutta kiirettä on liikaa.

Illalla on tapahtunut kummallista. Vaimoni väittää minun käyneen keittiössä rohmuamassa suklaata ja keksejä. Itse en muista mitään. Olenko kävellyt unissani vai muuten koomassa?

Valoa Kakolaan
Heräsin yöllä neljän tienoissa eräälle pikku käynnille. Sitten en saanut unta pitkään aikaan. Aamu teki tuloaan Suomen Turkuun.



Heijastuksia

Löydätkö Vartiovuoren Tähtitornin?



Lounastimme kantapaikassamme Tähti-baarissa.




Yksi vieruspöydän paikallist murretta puhuva kaveri haki toiselta pöydältä itselleen Turun Sanomat. Tuumasi kuitenkin kavereilleen, siinä on vain vanhoja uutisia. Kallista sytykettä, hän jatkoi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä uutisia siis! Mukava lukea blogiasi, olen varma, että uudesta kodista tulee hieno ja viihdytte siinä oivallisesti. Maisemat ovat upeat ja paikka mitä mainioin. Voimia ja jaksamista molemmille.

Heikki Honkala kirjoitti...

Lämpimät kiitokset palautteestasi ja kannustuksestasi.